אוכל
אוכל
ריבות וחמוצים

חמוצים יפניים

אחד הנשנושים הטעימים שיש, וגם ממש פשוט קל להכנה. אם יש לכם במקרר ירקות שקצת התעייפו - זהו חד משמעית אחד הדברים המושלמים שאפשר לעשות איתם

|mako אוכל| פורסם11:10
Rating:4.4140reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 גזרים קלופים
  • 4 מלפפונים קטנים
  • חצי כרוב
  • 1-2 פלפלים צבעוניים
  • 1 פלפל חריף
  • 3-4 צנוניות
  • 4 פרוסות ג'ינג'ר
  • 4 שיני שום

לנוזל ההחמצה:

  • 3 כוסות מים חמים
  • כף מלח
  • חצי כוס סוכר
  • 2 כוסות חומץ 5%
  • כפית שמן שומשום

להגשה:

  • שומשום שחור

אופן ההכנה:

1פורסים את כל הירקות לפרוסות יחסית עבות.

2מחממים בסיר מלח, סוכר, חומץ, שמן שומשום ומערבבים עד לביעבוע.

3מניחים בצנצנת או בקופסה נקייה ומעוקרת את הירקות (אפשר לדחוס אותם אם צריך).

4יוצקים את הנוזל שהכנו עד שהוא מכסה את כל הירקות.

5אוטמים את הקופסה/צנצנת ומכניסים למקרר ללילה. למחרת כבר תוכלו להינות מחמוצים יפנים מושלמים.

עוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

חמוצים יפניים. יעל קצבחמוצים יפניים. יעל קצב|צילום: יעל קצב, mako אוכל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il