
לימון כבוש - הדרך הקצרהמתכון פשוט ללימון כבוש. כפית קטנה ממנו משדרגת כל מנה וארוחה![]() צילום: istockphoto |
המצרכים :ללימונים כבושים:
אופן ההכנה:1מרתיחים מים ומלח. 2שוטפים את הלימונים היטב, חותכים אותם לחצאים ואז לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר. 3מסדרים בצנצנת מעוקרת או בקופסה. 4שופכים את המים המומלחים והרתוחים על הלימונים ומצננים ל-24 שעות. 5לגיוון: בעת ההגשה אפשר לקצוץ את הלימון הכבוש ולערבב אותו עם עשבי תיבול ועם מעט שמן זית ולהכין מעין צ'ימיצ'ורי. *המתכון באדיבות אמילי גולדברג ממסעדת מונטפיורי 7 הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |