אוכל
אוכל
ריבות וחמוצים

סלמון כבוש

גרבלקס - מעדן שרק מחכה לגבינת שמנת

|מסעדת ויינברג| פורסם14:03
סלמון כבוש (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.243reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 קילוגרם פילה סלמון טרי, נקי מעצמות אך עם העור

  • 1 כף מלח
  • 1/2 כף סוכר
  • 1/2 כף פלפל לבן
  • 1/2 כף סומק
  • 1/2 כף זרעי כוסברה שבורים
  • 1 צרור שמיר קצוץ
  • 1 מקל למון גראס קצוץ דק

אופן ההכנה:

1מניחים את פילה הדג על משטח עבודה כשהעור כלפי מטה. 2. מערבבים בקערה את כל התבלינים היבשים, מורחים אותם על הדג באופן אחיד ומעסים פנימה. 3. זורים מעל את השמיר ואת הלמון גראס ומניחים בתבנית. 4. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שלושה ימים. מומלץ להפוך את הדג מדי פעם, לשיפור ספיגת הטעמים. להגשה: פורסים את הדג דק ללא העור, ומגישים עם לחם קלוי, חרדל וגבינת שמנת.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il