אוכל
אוכל
ריבות וחמוצים

פטריות ביין

ניתן להגיש כמנה ראשונה או כתוספת

|mako| פורסם13:58
פטריות פורצ'יני בתוך סל (צילום: angi71, Istock)
צילום: angi71, Istock
Rating:4.212reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • ½ קילוגרם פטריות שמפיניון
  • ½ בקבוק יין לבן יבש
  • ¾ כוס שמן זית מאיכות טובה
  • ½ שום חצוי לרוחבו (כך שהשיניים נשארות צמודות)
  • 1 כף מלח גס
  • 4 פלפלונים אדומים חריפים יבשים
  • 5 גבעולי טימין

אופן ההכנה:

1שוטפים את הפטריות, ואם הן גדולות חוצים אותן לשניים לאורך הרגל. 2. שמים בסיר את היין והשמן, מוסיפים את הפטריות ומביאים לרתיחה מבלי לכסות. 3. מוסיפים שום, מלח, פפריקה וגבעולי טימין, מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים 3 דקות נוספות. 4. מעבירים לצנצנת, מצננים ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il