אוכל
אוכל
ריבות וחמוצים

ריבת צימוקים ואגוזים

מתכון כשר לפסח לריבה מתוקה במיוחד, פשוט וקל להכנה

|מסעדת אתניקה| פורסם22:14
ריבת צימוקים ואגוזים של מסעדת אתניקה (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור
Rating:4.431reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 700 גרם סוכר
  • 1 קילו צימוקים חומים
  • 10 יחידות ציפורן
  • 200 גרם אגוזי מלך, קלויים ושבורים

אופן ההכנה:

1ממיסים את הסוכר עם שתי כפות מים, מוסיפים את הצימוקים והציפורן ומבשלים על אש קטנה עד לקבלת עיסה סמיכה אך לא קשה.

2כ-10 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב.

3מכבים את האש ומניחים להתקרר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il