
עוגיות שוקולד בשחור לבןעוגיות פריכות של שוקולד מריר, מצופות בשוקולד לבן מומס. חשבתם שהן יפות? חכו שתטעמו אותן![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
השלב הכי מסובך במתכון הזה הוא ההמתנה שהבצק יתקרר, לפני שחותכים אותו לעוגיות. מכיוון שמדובר בבצק פריך השלב הזה הוא הכרחי - אחרת הוא נעשה דביק וקשה לעבודה. הצלחתם להתאפק ולתת לו את השעתיים במקרר? מעולה. מכאן זה באמת שטויות. המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1מסננים את אבקת הסוכר (לניפוי), ומערבבים עם החלמון. 2מגררים את השוקולד המריר על פומפייה דקה, חותכים את החמאה הקרה לקוביות, ומוסיפים את שניהם לתערובת החלמון ואבקת הסוכר. טוחנים במעבד מזון. 3מוסיפים את הקמח, הקקאו והקפה וממשיכים לעבד בזריזות לבצק אחיד. 4מגלגלים את הבצק לנקניק בקוטר 4 ס"מ, עוטפים בניילון נצמד ומצננים לפחות שעתיים במקרר. 5מוציאים את הבצק הקר מהניילון הנצמד וחותכים לפרוסות של כ-3 מ"מ. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 10 עד 12 דקות. מצננים את העוגיות על רשת. 6ממיסים את השוקולד הלבן בסיר בן מארי. חשוב לא לחמם את השוקולד יותר מדי, כי שוקולד לבן נשרף מהר. 7טובלים את העוגיות עד האמצע בשוקולד המומס, ומניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה חזרה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |