
המצרכים (3 מנות):לסרדינים והבורגול
להגשה
אופן ההכנה:להכנת הסרדינים: 1צורבים את הסרדינים במחבת עם מעט מאוד שמן זית כ-3 דקות, מוציאים ומניחים על נייר סופג. 2קוצצים את הבצל ואת עלי הגפן, מטגנים יחד עם פטריות השמפיניון עד להזהבה וממלאים את הסרדינים בתערובת. לבורגול: 3משרים חצי כוס בורגול במים רותחים למשך 20 דקות. 4מסננים את המים ומוסיפים לבורגול חתיכות גסות של חסה מסולסלת, עלי גפן קצוצים ואת הקישואים. 5מוסיפים מעט לימון, מלח ושמן זית ומערבבים. אופן ההגשה: 6בצלחת גדולה (עדיף מעט עמוקה), מניחים את הבורגול במרכז ואת הסרדינים מסביב יחד עם מעט עלי חסה ומעליהם ענבים. 7פורסים את פטריות הכמהין, מפזרים על הכל ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |