אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

אורז בקשיו, כרישה ושלושה סוגי בצלים

מנה קלאסית ומנצחת כתוספת או כארוחה בפני עצמה

|מאסטר שף| פורסם18:17
המנה של סלומון
Rating:4.27reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 כוס אורז פרסי קלאסי

  • 2 כוסות מים
  • 1 כרישה קצוצה בצורת ירח
  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק
  • 1/2 בצל לבן קצוץ דק
  • זר בצל ירוק קצוץ דק
  • 1/2 זר פטרוזיליה קצוץ דק
  • 1/2 זר כוסברה קצוץ דק
  • 1 כפית תימין יבש
  • 1/2 כוס אגוזיה קשיו
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • 1 כוס שמן זית משובח

אופן ההכנה:

1שוטפים את האורז במים זורמים 2. מכניס ארבע כפות שמן לתוך סיר 3. מוסיפים את האורז, מטגנים קלות ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עשר דקות ומסירים מהאש. 4. למחבת שופכים חצי כוס שמן זית ומטגנים את כל המצרכים 5. לאחר בישול מערבבים את האורז ואת המצרכים ומניחים לצד המנה חצי לימון

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il