
המצרכים (3 מנות):לסלמון
לסלט הבורגול
לרוטב
אופן ההכנה:הסלמון העטוף: 1יוצרים מהגזר ומהכרישה מעין מרבד של שתי וערב ( לכל נתח דג מרבד). 2מורחים את הנתח במעט שמן זית, מתבלים במעט מלח, פלפל, אגוז מוסקט ומעל מעט שום כתוש. 3מגלגלים את הנתח במרבד ובעזרת חוט קשירה סוגרים לגלילה הדוקה. 4מטגנים במחבת גדולה עם שמן חם היטב מכל הצדדים עד השחמה קלה. מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט ובשאר השום, משקשקים את המחבת קלות לערבוב התיבול. 5מוציאים את מרבד הדג מהאש ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות. סלט הבורגול: 1מעבירים את הבורגול לקערה גדולה, סוחטים את הלימונים לכמות של חצי כוס. 2קורעים לקרעים גדולים את עשבי התיבול ומעבירים לקערה יחד עם החמוציות. 3מתבלים במלח, פלפל, סוכר, שמן ולימון, מערבבים היטב ומתקנים תיבול במידת הצורך. הרוטב לדג: מחממים את החמאה במחבת על אש קטנה, מוסיפים מיץ לימון, שן שום, חרדל גרגרים וציר דגים. מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט, ומחממים עד שהתערובת חמה מאוד (ללא רתיחה). אופן ההגשה: מוזגים על צלחת את הרוטב ומעל שמים את מרבד הדג. מוסיפים בצד את סלט הבורגול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |