אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סלט פסטה עם זיתים, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות במרינדה וקרעי מוצרלה טרייה

סלט פסטה קליל ומרענן. מנה פשוטה ומשביעה שמתאימה לכל עת

|פסטה דלה קזה| פורסם15:14
סלט פסטה זיתים, עגבניות טריות ומיובשות (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לעגבניות המיובשות במרינדה:

  • 200 גרם עגבניות מיובשות (לא משומרות בשמן)
  • חצי כוס שמן זית משובח
  • 3 כפות חומץ בלסמי משובח
  • שתי שיני שום חצויות
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית סוכר
  • רבע כפית תימין יבש
  • עלים מענף רוזמרין טרי

לסלט:

  • 500 גרם פסטה קצרה - מבושלת ומצוננת
  • 100 גרם זיתים מגולענים - אנחנו מעדיפים צימוקי זיתים שחורים שהם מעט חריפים וטעמם מרוכז, אבל גם סוגים איכותיים אחרים יעשו עבודה טובה
  • כוס עגבניות שרי חתוכות לרבעים
  • 2 כדורי מוצרלה גדולים - קרועים ביד לפיסות לא שוות
  • 200 גרם עגבניות מיובשות במרינדה

אופן ההכנה:

1משרים את העגבניות המיובשות במים רותחים במשך שעתיים. מסננים, מערבבים בקערה יחד עם כל מרכיבי המרינדה ומשרים למשך יממה לפחות במקרר. אם רוצים לשמור לתקופה ארוכה יותר - יש לוודא שהעגבניות מכוסות לגמרי. במקרה הצורך, ניתן להוסיף עוד שמן זית עד לכיסוי מלא.

2מערבבים יחד בקערה את כל מרכיבי הסלט. מוסיפים מעט מלח לתיקון טעמים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il