
המצרכים (3 מנות):לבצק הרביולי
לקרם האספרגוס
לרוטב
אופן ההכנה:לבצק: 1מעבדים הכל במיקסר כ- 10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך 10 דקות. לקרם האספרגוס: 2קוצצים את גבעולי האספרגוס לטבעות באורך 1 ס"מ. 3קולפים את גבעולי הסלרי וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. 4פורסים את גבעול הכרישה לפרוסות דקות. 5קוצצים את הפטרוזיליה. 6במחבת, עם שמן זית חם, שמים את הסלרי והכרישה וממתינים כ-2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את האספרגוס וממתינים לעוד כדקה. מוסיפים 2-3 כפות מים, מכסים וממתינים כ- 5 דקות. 7מעבירים הכל לבלנדר. מוסיפים את גבינת הפטה, החלמון, הפטרוזיליה, 3 כפות שמן זית, מלח ופלפל (לפי הטעם) ומערבבים. לאחר מכן מכסים ומצננים מעט במקרר. 8לאחר שהתערובת התקררה מעט, יוצרים את כיסוני הרביולי ומבשלים אותם כ2 דקות במים רותחים. לרוטב: 9מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום והפלפל, בצל ירוק, מיץ לימון וכ-3 כפות ממי הבישול של הרביולי. 10מכניסים את הרביולי למחבת הרוטב לכדקה. 11מגישים עם מעט פרמזן ושמן זית מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |