
המצרכים (10 מנות):לבצק
למילוי
למרק
אופן ההכנה:להכנת הקרעפלך: 1להכנת הבצק, מערבבים את כל מרכיבי הבצק יחד ולשים עד לקבלת עיסה אחידה. מעבירים לקערה. מכסים במגבת ומניחים במקרר למשך שעתיים. 2למילוי, ממיסים את שומן הפרגית על מחבת. 3מוסיפים את הפרגיות הכבד והבצל הירוק הקצוץ ומטגנים על אש נמוכה עד לדרגת מדיום וול. מקררים למשך שעה וקוצצים גס בעזרת סכין קצבים. 4את הבצק מרדדים על משטח מקומח ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. את העיגולים ממלאים במילוי שהכנו וסוגרים בזהירות עם לחיצות קלות בקצוות הבצק. לאחר מכן מבשלים כ – 15 דקות במים רותחים עם מעט מלח שמן. להכנת המרק: 1מבשלים את העוף והעצמות בתוך סיר עם מים עד לרתיחה. בסיום ההרתחה מוציאים את התכולה ושופכים את המים. מוסיפים מים חדשים מכניסים את העוף והעצמות ומניחים שוב על האש. 2כעבור חצי שעה מוסיפים את שאר מרכיבי המרק (לאחר שניקינו וקצצנו אותם לפי בחירה) וממשיכים לבשל כ- 45 דקות. 3מסננים את המרק, וממשיכים לצמצם על אש נמוכה למשך עוד חצי שעה. 4מספר דקות לפני הוספת הקרעפלך מוסיפים למרק את אטריות הביצים אופן ההגשה: מוסיפים את הקרעפלך המוכנים למרק העוף החם עם אטריות הביצים המבושלות וממשיכים לבשל לעוד מספר דקות. לפתיחת הארוחה יוצקים לקערת מרק מעט מהמרק הצח, מעט אטריות ומעט קרעפלך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |