
טורטיה ממולאתהן טעימות כל כך ומלאות בכל טוב שלא תכלו להפסיק לנשנש. מתכון מנצח של סמדי בומבה![]() צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים |
המצרכים (10 מנות):
לסלט
לרוטב
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל, הגזר, הפטריות, גמבות ומביאים למצב שהגמבות רכות למחצה. 2במחבת נפרדת מטגנים את העוף עד לצריבה ולאחר מכן מסננים את הנוזלים. 3מתבלים במעט כורכום, כף מרק עוף, מעט פלפל גרוס ונותנים למילוי להתקרר. 4מניחים מהמילוי בקצה הטורטייה, מגלגלים גלגול אחד, מכניסים את הצדדים וממשיכים לגלגל (יוצרים סיגר). 5מניחים את הסיגרים שיצרנו בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם הסגירה כלפי מטה, מורחים חלמון ומפזרים שומשום. 6מכניסים לאפייה ל-180 מעלות למשך 15 דקות או עד קבלת צבע חום בהיר. הכנת הרוטב 1מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את הגמבה, מוסיפים את הפטריות ומערבבים. 2מוסיפים את התבלינים, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה. 3בהדרגה מוסיפים את שקית התיבולית, מערבבים עד קבלת הסמכה יציבה. הכנת הסלט 1מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים עם שמן זית, מלח ולימון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |