אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

לביבות תפוחי אדמה ובטטה מטוגנות

בעוד פחות משבועיים מדליקים נר ראשון, וזה הזמן להתחיל למלא את היומן לשמונת ימי חנוכה. אנחנו היינו מתחילים עם באנקר - לביבות תפוחי אדמה ובטטה (רק קחו בחשבון אורחים שירצו לחזור גם לשאר הנרות)

|אוכל טוב, mako| פורסם07:00
מטוגנות לשלמות (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
צילום: יעל קצב, mako אוכל
Rating:4.6155reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-15-20 לביבות:

  • 2 תפוחי אדמה, מקולפים
  • 1 בטטה, מקולפת
  • 1 בצל בינוני
  • 2 ביצים (גודל L)
  • 4 כפות קמח תופח
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מגררים בפומפייה את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל.

כל המרכיבים ללביבותכל המרכיבים ללביבות|צילום: יעל קצב, mako אוכל

2מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים בעזרת מזלג לאיחוד.

>> מתכונים לחנוכה

>> מתכונים ללביבות

>> מתכונים לסופגניות

3מחממים שמן במחבת רחבה.

הצעת הגשההצעת הגשה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

4סוחטים בעזרת לחיצה עם כפות הידיים את הנוזלים, יוצרים לביבה ורק כשהלביבה ללא נוזלים מכניסים אותה לטיגון בשמן חם.

5מטגנים את הלביבות היטב משני הצדדים כ-2-3 דקות, ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים

לביבות מטוגנות מתפוחי אדמה ובטטותלביבות מטוגנות מתפוחי אדמה ובטטות|צילום: יעל קצב, mako אוכל

*מומלץ להגיש לצד ציזיקי או שמנת עם קצת צ'ילי יבש גרוס.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il