אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

חריימה מסורתי

ניחוחות הבית של ערב שישי במנה טריפוליטאית פיקנטית כמיטב המסורת

|מסעדת גואטה| פורסם15:41
חריימה (צילום: מירי זוהר)
צילום: מירי זוהר
Rating:4.461reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 6 פרוסות דג בורי נקי (מומלץ להשתמש בלוקוס)
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כף שום כתוש
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 לימון סחוט
  • 1 כף כמון
  • 1/2 כף קימל טחון

אופן ההכנה:

1מחממים בסיר רחב את השמן. מוסיפים את השום, הפפריקה, רסק העגבניות ומיץ הלימון. (במקום הפפריקה והשום ניתן להשתמש גם בכף וחצי של פלפל צ'ומה).

2מבשלים על אש בינונית עד לבעבוע. מסדרים בסיר את הדגים (לא אחד על השני).

3מוסיפים מים עד לגובה הדגים.

4כאשר התערובת מגיעה לרתיחה מוסיפים כמון, מלח וקימל, ומבשלים לעוד כ- 10 דקות. הופכים את הדגים ומבשלים לעוד 10 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il