
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר רחב את השמן. מוסיפים את השום, הפפריקה, רסק העגבניות ומיץ הלימון. (במקום הפפריקה והשום ניתן להשתמש גם בכף וחצי של פלפל צ'ומה). 2מבשלים על אש בינונית עד לבעבוע. מסדרים בסיר את הדגים (לא אחד על השני). 3מוסיפים מים עד לגובה הדגים. 4כאשר התערובת מגיעה לרתיחה מוסיפים כמון, מלח וקימל, ומבשלים לעוד כ- 10 דקות. הופכים את הדגים ומבשלים לעוד 10 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |