
מאפה טונה ופלפליםאין כמו מאפים שמתקתקים ברבע שעה ממרכיבים שיש בבית![]() צילום: אסף רונן |
לפני שבוע חברתי אורי התקשרה אלי בהיסטריה ואמרה לי: "דנה שכחתי לגמרי, אבל הזמינו אותי לארוחת ערב ואני חייבת להביא איתי משהו". היא גם סיפרה לי שהיא לא הספיקה לעבור בסופר והיא צריכה לצאת עוד שעה וחצי מהבית. שאלתי אותה מה יש לה בבית וכך נולד לו מתכון זריז וטעים. 15 דקות של עבודה, 35 דקות בתנור (שעובד בזמן שאתם מתארגנים), ויש לכם מאפה טונה ופלפלים עסיסי, טעים ולא יקר בכלל. המצרכים :
אופן ההכנה:עלות: כ-21 שקלים 1מטגנים את הבצל בשתי כפות שמן עם הפלפלים, כ-7 דקות. מוסיפים את השום ומערבבים. 2מסירים מהאש ומוסיפים את הטונה והתבלינים, ומערבבים היטב. 3מניחים את התערובת לאורך הבצק, מגלגלים לצורת רולדה וסוגרים את הבצק כשהתפר כלפי מטה. 4מניחים את הבצק על תבנית עם נייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום. 5אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35-40 דקות. 6במידה ויש לכם גבינות במקרר שאין לכם מה לעשות איתן ניתן להוסיף אותן לתערובת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |