אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פסטה עגבניות פוטנסקה בסיר אחד

אנחנו כבר מזהירים, המתכון הזה הולך לפגוע קשות במאגר התירוצים שלכם: מנת פסטה יפה ועוקצנית שמכינים ברבע שעה כולל הכל (מצד שני, אף אחד לא צריך לדעת שזה כל מה שזה לקח)

|mako אוכל| פורסם07:15
רפאלו - פוטנסקה לפני (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.586reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • חצי חבילת ספגטי (250 גרם)
  • 2 עגבניות אדומות בשלות, קצוצות
  • בצל בינוני לבן, קצוץ גס או פרוס
  • עלי בזיליקום משלושה גבעולים
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • קופסת שימורים של אנשובי, עם השמן
  • 1 פלפל צ'ילי טרי אדום, קצוץ
  • 2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות (40 גרם)
  • 15 זיתי קלמטה מגולענים
  • כף וחצי צלפים (30 גרם)
  • 3 וחצי כוסות מים
  • כפית שטוחה מלח
  • מעט פלפל שחור טחון
  • 2 כפיות צ'ילי גרוס
  • 50 גרם פרמזן, לפיזור לפני ההגשה

אופן ההכנה:

1שמים את כל המרכיבים למעט הפרמזן בסיר ומביאים לרתיחה.

>> עוד מתכונים לפסטה בסיר אחד

2מבשלים 6-8 דקות במכסה פתוח על אש גדולה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מוכנה.

3מפזרים פרמזן ומגישים.

רפאלו - פוטנסקה אחריובסוף זה נראה ככה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il