1מחממים תנור ל-220 מעלות.
2מחממים שמן זית במחבת. כשהוא חם מכניסים פנימה את השומר (הצד החתוך כלפי מטה), הפלפלים ושיני השום השלמות. מטגנים כמה דקות עד שפני השומר משחימים יפה.
3חורצים משני הצדדים של כל אחד מהדגים ארבעה חריצים עמוקים, שיגיעו עד האדרה. ממליחים ומפלפלים. מכניסים לכל דג גבעול טימין ושני פילטים של לימון.
4מניחים בתבנית חסינת חום את השומר, הפלפלים, השום והדגים. מפזרים זיתים מעל.
5מערבבים בקערה השמן, מיץ הלימון, התימין, הפלפל החריף, המלח והפלפל. יוצקים על הדגים, ממליחים ומפלפלים שוב ומסדרים על הדגים את יתרת הפילטים של הלימונים.
6מפזרים מעט קליפת לימון מגוררת. צולים בתנור החם כ-15 דקות, עד שהדג מוכן.