
מוס שוקולד מביצים קשותבשביל מוס השוקולד הזה לא צריך להפריד ביצים, לא להקציף חלבונים וגם לא להמס שוקולד בבן מארי (או בכלל). את המוס הזה מכינים מביצים קשות, אבקת קקאו, סוכר וחלב - וזהו (אוקיי, גם בלנדר ו-3 דקות פנויות)![]() צילום: לין לוי, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר לקבלת מסה אחידה. 2מחלקים את התערובת בין שתי כוסות הגשה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות (עדיף ללילה שלם). 3מקשטים בפירות חתוכים ו/או אבקת קקאו, ומגישים. 3 דקות, שתי מנות מוס|צילום: לין לוי, mako אוכל מוס שוקולד מביצים קשות - כעבור לילה|צילום: לין לוי, mako אוכלניסיתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |