אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מוס שוקולד מביצים קשות

בשביל מוס השוקולד הזה לא צריך להפריד ביצים, לא להקציף חלבונים וגם לא להמס שוקולד בבן מארי (או בכלל). את המוס הזה מכינים מביצים קשות, אבקת קקאו, סוכר וחלב - וזהו (אוקיי, גם בלנדר ו-3 דקות פנויות)

|mako| פורסם10:50
מוס שוקולד מביצים קשות (צילום: לין לוי, mako אוכל)
צילום: לין לוי, mako אוכל
Rating:2.921reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 6 ביצים קשות, מקולפות
  • 60 גרם (חצי כוס) אבקת סוכר
  • 35 גרם (3 וחצי כפות) אבקת קקאו
  • 160 מ"ל (שני שליש כוס) חלב
  • 1 כפית תמצית וניל

לקישוט:

  • פרי שאוהבים
  • אבקת קקאו

אופן ההכנה:

1טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר לקבלת מסה אחידה.

2מחלקים את התערובת בין שתי כוסות הגשה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות (עדיף ללילה שלם).

3מקשטים בפירות חתוכים ו/או אבקת קקאו, ומגישים.

מוס שוקולד מביצים קשות3 דקות, שתי מנות מוס|צילום: לין לוי, mako אוכלמוס שוקולד מביצים קשות - כעבור לילהמוס שוקולד מביצים קשות - כעבור לילה|צילום: לין לוי, mako אוכל

ניסיתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il