
המצרכים (5 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1משרים את הצלעות בשמן זית, פלפל, מלח, יין ורוזמרין למשך שעה. 2צולים את הצלעות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30 דקות. 3מבשלים את הבטטה ומכינים מחית (ערבוב של הבטטה עם מחמאה, מלח ופלפל). 4חותכים את הפלפלים ("חיתוך דפנות"), מערבבים את הפלפלים עם שמן זית, מלח, פלפל ושום. 5צולים את הפלפלים בתנור בחום 200 מעלות למשך 10 דקות. 6להכנת הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב, למעט הפיסטוקים והקורנפלור, ומבשלים על אש נמוכה למשך 10 דקות. 7מערבבים את הקורנפלור עם חצי כוס מים (קרים) ובוזקים לנוזל החם, מרתיחים שוב ומכבים את הגז. 8להגשה: מסדרים במרכז הצלחת את מחיית הבטטה, עליו את הצלעות ומסביב את הפלפלים הקלויים ואת הרוטב. על הרוטב מפזרים את הפיסטוקים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |