אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סלט ירקות שורש אינדונזי

אוקיי, כשדמיינו סלט כרוב זה ממש לא מה שחשבנו עליו. קבלו סלט טעים טעים עם קולרבי וגזרים, שהשוס האמיתי שלו הוא הרוטב האסייתי שמבוסס על סויה, צ'ילי מתוק, שומשום וחמאת בוטנים

|מאסטר שף, שסטוביץ| פורסם07:44
סלט ירקות שורש אינדונזי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.7346reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 1 כוס כרוב לבן פרוס לרצועות דקיקות
  • חצי כוס כרוב סגול פרוס לפרוסות דקיקות
  • 2 גזרים כתומים, חתוכים לגפרורים דקים
  • 1 קולרבי, חתוך לגפרורים דקים
  • חצי כוס כוסברה קצוצה

לרוטב:

  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות שמן שומשום
  • חצי פלפל צ'ילי אדום, קצוץ
  • כף חמאת בוטנים
  • חצי כפית ג'ינג'ר כתוש
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות מיץ לימון

להגשה:

  • כוס בוטנים קלויים, קצוצים
  • 3 כפות שומשום קלוי

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.

2מחממים בסיר קטן את כל מרכיבי הרוטב כ-3 דקות.

3שופכים את הרוטב על הסלט, ומערבבים.

4מפזרים בוטנים קצוצים ושומשום קלוי ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il