
המצרכים (4 מנות):
לקישוט
אופן ההכנה:1לבשל את הבשר עד שמתרכך עם עלי דפנה הבצל והשום. להוסיף מקל קינמון, חצי פלפל חריף ירוק וקצת מרק עוף. 2בסיר נפרד להרתיח אורז עם קצת שמן זית, שמן סויה וחמאה. להוסיף לו בסוף קצת מהמרק של הבשר שבושל. 3בסיר נפרד להקציף את היוגורט והקמח, אחר כך לבשל אותו על האש תוך כדי ערבוב והוספה של מרק הבשר שבושל (בערך כוס) וקצת חמאה. 4לטגן שן שום קצוצה ולהוסיף ליוגורט. 5לטגן בשר טחון במחבת עם שאר השום, מלח, פלפל שחור ופלפל חריף קצוץ דק (חצי). 6לאחר הטיגון להוסיף חצי כוס מהבשר שבושל עד שיצטמצם. 7סידור המנה: את האורז מניחים במרכז הצלחת, מעל את הבשר. לקשט בשקדים קשיו צנוברים ופטרוזיליה. מעל הכול יש להוסיף את קוביות הבשר המבושלות עם חתיכות לימון טריות לקישוט. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |