אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פילה דג צרוב עם סלסה אננס וטרגון

שילוב טעמים שנותן מתיקות למנה

|גלובס| פורסם11:19
דג לוקוס עם ירקות של שף אלון גונן (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

לדג

  • נתחי דג ים מכל סוג שאוהבים, נקיים מעור ומעצמות במשקל כ-200 גרם כל אחד

  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

לסלסה

  • 2 כוסות קוביות אננס, רצוי טרי

  • 1 בצל אדום קטן קצוץ דק
  • 2 כפות עלי טרגון טרי קצוץ גס
  • חצי פלפל ירוק חריף, או לפי הטעם, קצוץ גס
  • מיץ מלימון גדול בשל
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת פסים עד שהיא חמה מאוד.

2מברישים את הדג בשמן זית ומניחים את הנתח במחבת החמה. צולים 4-5 דקות. הופכים בעזרת מרית וצולים מהצד השני עוד 4-5 דקות, תלוי בעובי הנתח.

3במקביל, מכינים את הסלסה על ידי ערבוב כל החומרים בקערה.

4מוציאים את הדג מהמחבת, זורים מעליו מלח גס ופלפל גרוס. מגישים מיד, עם הסלסה בצד.

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il