אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סלט לוביה צרובה עם שום, תימין ולימון

מתכון לסלט לוביה שסיפק לנו נאור כהן, השף של מסעדת השומר 1. אם ראיתם ונדלקתם, מהרו להכין, כי העונה של הלוביה קצרה במיוחד. המלצת השף: לחלוט בקצרה ולחתוך אותה גס

|אוכל טוב, mako| פורסם10:23
סלט לוביה, שום ושקדים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:424reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

סלט ל-4 סועדים:

  • 900 גרם לוביה טרייה
  • 2 כפות שמן זית
  • גבעול תימין טרי
  • קורט מלח גס
  • קורט פלפל שאטה
  • 6 שיני שום כתושות
  • מיץ מ-3 לימונים
  • 100 גרם שקדים פרוסים קלויים

אופן ההכנה:

1מלהיטים מחבת.

2צורבים את הלוביה על המחבת הלוהטת עם שמן זית וגבעול תימין.

3מוסיפים את המלח ואת הפלפל שאטה והשום.

4מוסיפים את מיץ הלימון.

5מוציאים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את השקדים.

המתכונים באדיבות מסעדת השומר 1 |לאינסטגרםשל המסעדהלחצו כאן.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il