אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פשטידת בטטה וגבינות

פשטידה דלת קלוריות, קלה להכנה ומשביעה. רק 15 דקות עבודה

|mako אוכל| פורסם19:33
פשטידת גבינות בצל ובטטות (צילום: אורן שלו, mako אוכל)
צילום: אורן שלו, mako אוכל
Rating:4.5373reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • בצל סגול, חתוך לפרוסות
  • 2 בטטות גדולות, חתוכות לקוביות
  • קופסה של גבינת קוטג' 5% (250 גרם)
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינת באפלו 4%, מגורדת (אם אין, אפשר להסתפק בעמק 5%)
  • 3 כפות קמח
  • מלח ופלפל גרוסים
  • תרסיס שמן

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל והבטטות כ-5 דקות עד שהם מעט מתרככים.

2מערבבים בקערה גדולה את כל שאר החומרים לבלילה אחידה, ומוסיפים את הבטטות והבצל.

3מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית.

4אופים 40 דקות בחום של 180 מעלות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il