1מטגנים את הבצל וכשמזהיב מוסיפים את הבשר. מטגנים את שני המרכיבים יחדיו ומערבבים תוך כדי הבישול.
2מוסיפים את התבלינים, ומבשלים עד לסגירה מלאה של הבשר.
3מערבבים ומורידים מהאש.
4חוצים עלה פילו לשניים, מניחים במרכזו את הבשר (במשקל 120 גרם), ועוטפים לצורה של ריבוע.
5הכנת המנה: מניחים במגש את מנת המאפה, משמנים, מטבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור. מחממים במשך 4 דקות, ובמקביל משרטטים עיגול עם הטחינה הגולמית על צלחת ההגשה. מזליפים בצורת שתי וערב את הסיליאן, ומפזרים פיסטוקים מעל לצלחת. מניחים את המאפה במרכז הצלחת ומגישים.