אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

נאגטס עם סלט קולוסלואו וצ'אטני ליצ'י

מנה קיצית, מרעננת ומשביעה. אחרי שבחרתם באחד מהממרחים הנפלאים כל הנותר הוא לגלגל את הטורטייה ולתת ביס

|מאסטר שף| פורסם21:00
נאגטס עם סלט קולסלואו (תמונת AVI: mako)
Rating:55reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

לטורטיות

  • 4 כוסות קמח
  • 1.5 כוסות מים פושרים
  • 3 כפות שמן
  • 1 כף אבקת אפייה

לליצ'יסלואו

  • 10 ליצ'י ללא גרעין חתוכים לקוביות
  • 2 בצלי שאלוט חתוכים דק
  • 2 פלפלים שטה יבשים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1/4 כוס יין לבן חצי יבש

בנוסף

  • 5 כפות מיונז
  • צרור כוסברה קצוץ
  • שתי שיני שום כתושות
  • מיץ מלימון אחד
  • חצי כרוב חתוך דק
  • גזר חתוך דק

לנאגטס

  • 4 כוסות קורנפלקס רגיל
  • 1/2 כוס שקדים מולבנים
  • 1/2 כוס שומשום
  • 2 נתחי פרגית חתוכים לארבעה ריבועים
  • 4 כפות סוכר
  • קערת קמח
  • ביצה טרופה
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

הטורטיות:

1לשים את כל המרכיבים יחד ונותנים לבצק לנוח ל-20 דק'.

2מרדדים לטורטיות עגולות, קולים על מחבת עד להזהבה (מכל צד).

הליצ'יסלואו:

1מערבבים יחד את כל מרכיבי הליצ'יסלואו ומבשלים כ 10 דק' עד לריכוך.

2מרסקים בבלנדר ומערבבים עם המיונז, צרור הכוסברה הקצוץ, שתי שיני השום ומיץ הלימון.

3מערבבים את הכל עם הכרוב והגזר.

נאגטס:

1טוחנים את הקורנפלקס, השקדים, השומשום והסוכר בבלנדר לקבלת תערובת פירורית.

2טובלים כל נתח פרגית בקמח, בביצה ולבסוף בתערובת הפירורים.

3מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il