
המצרכים (5 מנות):לטורטיות
לליצ'יסלואו
בנוסף
לנאגטס
אופן ההכנה:הטורטיות: 1לשים את כל המרכיבים יחד ונותנים לבצק לנוח ל-20 דק'. 2מרדדים לטורטיות עגולות, קולים על מחבת עד להזהבה (מכל צד). הליצ'יסלואו: 1מערבבים יחד את כל מרכיבי הליצ'יסלואו ומבשלים כ 10 דק' עד לריכוך. 2מרסקים בבלנדר ומערבבים עם המיונז, צרור הכוסברה הקצוץ, שתי שיני השום ומיץ הלימון. 3מערבבים את הכל עם הכרוב והגזר. נאגטס: 1טוחנים את הקורנפלקס, השקדים, השומשום והסוכר בבלנדר לקבלת תערובת פירורית. 2טובלים כל נתח פרגית בקמח, בביצה ולבסוף בתערובת הפירורים. 3מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |