
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מאדים את השום ועשבי התיבול במעט שמן זית. מוציאים מהמחבת את השום והעשבים ומטגנים קלות את פטריות היער, כך שיקבלו את הטעם של השמן המתובל. 2מוסיפים למחבת ציר מרק (אם הוא מאוד סמיך, אפשר לדלל אותו במים) ומבשלים כ-10 דקות. טוחנים את תכולת המחבת בבלנדר, טועמים ומתקנים תיבול. 3חותכים 3 משולשים מבצק העלים. מניחים בבסיס כל משולש פטריית שמפיניון אחת קצוצה, יחד עם חמאה. מגררים מעל גבינת פקורינו ומגלגלים לקרואסונים. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-25 דקות עד הזהבה. 4מקציפים שמנת ומוסיפים לה פרמזן מגורר. 5מוזגים את המרק אל תוך ספל שקוף ומעליו מניחים מעט קצפת. מגישים את קרואסון הפטריות ליד. * ניתן להכין גם מפטריות פורצ'יני יבשות שהושרו במים. מתקבל מרק עם טעם עז. * אפשר לוותר על הפטריות בקרואסון ולקבל קרואסון גבינה. אפשר גם למרוח חלמון ביצה על הקרואסון לפני האפייה, כדי לקבל גוון זהוב ומבריק. * כדאי להכפיל כמויות בהכנת המתכון מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |