מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פילה דניס בציפוי עשבי תיבול וקוקוס מסוכר

מנה מקורית מעולה בשילוב נהדר של ג'ינג'ר טרי ונענע

|מאסטר שף| פורסם19:03

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

לדג:

  • 4 פילטים של דניס מעט שמן זית

לציפוי:

  • 1 כוס קוקוס מסוכר קצוץ דק בסכין
  • עלי מנטה קצוצים
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • גרדת לימון
  • מלח ופלפל
  • שמן זית

להגשה:

  • אגוז קוקוס והנוזל שבפנים

אופן ההכנה:

1מערבבים את מרכיבי הציפוי הקצוצים ואת גרידת הלימון, מוסיפים כף שמן זית ומערבבים שוב.

2מהדקים את התערובת לפילה ומטגנים במחבת חמה עם שמן זית למשך 2-3 דקות מכל צד. מתחילים מהצד של העור ולאחר מכן הופכים (לפני שהופכים רצוי להזליף על הדג מעט שמן זית).

להגשה:

מניחים בצלחת את הפילה ולכל סועד מגישים חצי אגוז קוקוס עם מי הקוקוס בפנים.

סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות):

אנרגיה610 קלוריות
חלבונים50 גרם
פחמימות17 גרם
שומנים37 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השביעית- חלק ב' של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il