אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פילה דניס בציפוי עשבי תיבול וקוקוס מסוכר

מנה מקורית מעולה בשילוב נהדר של ג'ינג'ר טרי ונענע

|מאסטר שף| פורסם19:03
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

לדג:

  • 4 פילטים של דניס מעט שמן זית

לציפוי:

  • 1 כוס קוקוס מסוכר קצוץ דק בסכין
  • עלי מנטה קצוצים
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • גרדת לימון
  • מלח ופלפל
  • שמן זית

להגשה:

  • אגוז קוקוס והנוזל שבפנים

אופן ההכנה:

1מערבבים את מרכיבי הציפוי הקצוצים ואת גרידת הלימון, מוסיפים כף שמן זית ומערבבים שוב.

2מהדקים את התערובת לפילה ומטגנים במחבת חמה עם שמן זית למשך 2-3 דקות מכל צד. מתחילים מהצד של העור ולאחר מכן הופכים (לפני שהופכים רצוי להזליף על הדג מעט שמן זית).

להגשה:

מניחים בצלחת את הפילה ולכל סועד מגישים חצי אגוז קוקוס עם מי הקוקוס בפנים.

סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות):

אנרגיה610 קלוריות
חלבונים50 גרם
פחמימות17 גרם
שומנים37 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השביעית- חלק ב' של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il