אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סלט תפוחי אדמה משודרג

סלט עם תפוח אדמה, גזר, מלפפון חמוץ ואפונה עם רוטב מיונז תוצרת בית

|מסעדת פרידה קאלו| פורסם15:14
סלט תפוחי אדמה משודרג (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:0.812reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 2 תפוחי אדמה, קלופים ומבושלים, חתוכים לקוביות
  • 1 גזר, קלוף ומבושל, חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול קצוץ
  • 2 מלפפונים חמוצים, חתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס אפונה, מופרדת ומבושלת (אפשר גם אפונה שמגיעה קפואה)

לרוטב:

  • 2 כפות חומץ
  • 2 שיני שום קלופות
  • 1 כפית חרדל
  • 1 חלמון ביצה
  • 1.5 כוסות שמן סויה
  • 1 כף עלי זעתר טריים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מניחים את כל מרכיבי הרוטב פרט לשמן במעבד מזון. מפעילים ולאט לאט מזלפים את השמן פנימה, עד שמתקבל מרקם מיונזי.

2מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה, מוסיפים 5-6 כפות רוטב ומערבבים שנית.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il