
פסטה במילוי ירקותמנה יפהפייה ומרשימה שקל להכין, עם פסטה ממולאת בירקות מוקפצים![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
אפשר לשדרג את המנה אפילו מעבר לבסיס, עם קוביות עוף קטנות או גבינה טובה ושמנה. אם לא רוצים להגזים, גם קוביות בולגרית טובה תלך כאן. המצרכים :
אופן ההכנה:1מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד. 2במחבת רחבה מטגנים את הבצל כ-2-3 דקות ואז מוסיפים את הירקות לפי הסדר בו הם מצוינים ברשימת המרכיבים. מטגנים כל ירק כ-2 דקות ואז מוסיפים את הבא בתור, מתבלים ובודקים שהירקות מוכנים.3. ממלאים כל צינור פסטה בתערבות הירקות. מניחים על צלחת הגשה ומזליפים מעט שמן. * מי שרוצה להוסיף בשר למנה - ניתן להוסיפו אחרי שלב הבצל. * אפשר להוסיף גם גבינה מגוררת לקישוט בסוף. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |