אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פסטה במילוי ירקות

מנה יפהפייה ומרשימה שקל להכין, עם פסטה ממולאת בירקות מוקפצים

|mako אוכל| פורסם20:47
פסטה במילוי ירקות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:511reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

אפשר לשדרג את המנה אפילו מעבר לבסיס, עם קוביות עוף קטנות או גבינה טובה ושמנה. אם לא רוצים להגזים, גם קוביות בולגרית טובה תלך כאן.

המצרכים :

  • 1 חבילת פסטה של צינורות רחבים ולא ארוכים (Paccheri)
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1 חציל, חתוך לקוביות קטנות
  • 3 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 150 גרם דלעת, חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 זוקיני, חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 כפית אורגנו או תבלין פרובנס
  • מלח ופלפל שחור
  • מעט שמן זית או שמן צ'ילי לקישוט

אופן ההכנה:

1מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.

2במחבת רחבה מטגנים את הבצל כ-2-3 דקות ואז מוסיפים את הירקות לפי הסדר בו הם מצוינים ברשימת המרכיבים. מטגנים כל ירק כ-2 דקות ואז מוסיפים את הבא בתור, מתבלים ובודקים שהירקות מוכנים.3. ממלאים כל צינור פסטה בתערבות הירקות. מניחים על צלחת הגשה ומזליפים מעט שמן.

* מי שרוצה להוסיף בשר למנה - ניתן להוסיפו אחרי שלב הבצל.

* אפשר להוסיף גם גבינה מגוררת לקישוט בסוף.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il