
המצרכים (6 מנות):לרוטב
למילוי האגרול
לאגרול
אופן ההכנה:1מערבבים את כל רכיבי הרוטב יחד לרוטב סמיך ואחיד. 2הכנת המילוי: מערבבים את הירקות עם שמן הזית המלח והכוסברה ל"סלט" (לא מחית). 3הכנת האגרולים: ממיסים את החמאה בכלי נפרד. משמנים עלה פילו אחד בחמאה המומסת, מניחים מעליו עלה נוסף ומברישים גם אותו בחמאה ומעליו אחד נוסף. 4לוקחים עלה פילו אחד ומניחים במרכזו את מילוי האגרול. מקפלים וסוגרים כאשר את הדפנות "מדביקים" בביצה טרופה, כך גם עם הבאים. 5לבסוף טובלים את האגרולים בשלמותם בביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. 6מוציאים את האגרולים על נייר סופג וחותכים לאלכסונים, מניחים אנכית בכלי ההגשה. את הרוטב מניחים לצד האגרולים בכלי הגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |