אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

אגרול אבוקדו

מאפה בצק עלים פריך ומזמין לצד רוטב צ'ילי מתקתק פיקנטי

|מאסטר שף| פורסם21:00
רול אבוקדו (תמונת AVI: mako)
Rating:4.641reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

לרוטב

  • 8 כפות צ'ילי חריף מתוק
  • 1/2 כוס דבש
  • מיץ מחצי לימון
  • מעט מלח
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • מעט שמן זית

למילוי האגרול

  • אבוקדואים בשלים חתוך גס
  • 1/2 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
  • 1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות (לא חריף)
  • 1/2 בצל סגול – חתוך לפרוסות
  • מלח
  • שמן זית
  • מעט כוסברה קצוצה

לאגרול

  • 20 עלי פילו
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 3 ביצים, טרופות
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל רכיבי הרוטב יחד לרוטב סמיך ואחיד.

2הכנת המילוי: מערבבים את הירקות עם שמן הזית המלח והכוסברה ל"סלט" (לא מחית).

3הכנת האגרולים: ממיסים את החמאה בכלי נפרד. משמנים עלה פילו אחד בחמאה המומסת, מניחים מעליו עלה נוסף ומברישים גם אותו בחמאה ומעליו אחד נוסף.

4לוקחים עלה פילו אחד ומניחים במרכזו את מילוי האגרול. מקפלים וסוגרים כאשר את הדפנות "מדביקים" בביצה טרופה, כך גם עם הבאים.

5לבסוף טובלים את האגרולים בשלמותם בביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

6מוציאים את האגרולים על נייר סופג וחותכים לאלכסונים, מניחים אנכית בכלי ההגשה. את הרוטב מניחים לצד האגרולים בכלי הגשה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il