אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מוסקה מהירה

מוסקה מצוינת במינימום עבודה, עם בשר טחון ורוטב עגבניות עשיר עם ניחוח נפלא של נענע

|mako אוכל| פורסם14:58
מוסקה מהירה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.5476reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 חצילים, פרוסים
  • חצי כוס קמח
  • שמן לטיגון
  • 1 בצל, קצוץ
  • 500 גרם בשר טחון
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • חופן נענע קצוצה
  • כפית אורגנו
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • ביצה טרופה, למריחה

אופן ההכנה:

1מקמחים את פרוסות החצילים ומטגנים בשמן כשתי דקות מכל צד. מפזרים מעט מלח ומעבירים לכלי עם נייר סופג.

2מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות. מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים אותו היטב בעזרת כף עץ, תוך כדי טיגון.

3מוסיפים את שיני השום ואת העגבניות המרוסקות, מתבלים ומוסיפים חצי כוס מים. מבשלים כ-5 דקות.

4מסדרים את החצילים בצפיפות בתחתית תבנית חסינת חום, יוצקים את הרוטב ומכסים בשכבה נוספת של חצילים.

5מורחים בביצה ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il