אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פאי פקאן עם קצפת

מתכון להכנת פאי פקאן עם קרם אגוזים מענג. פינוק למשפחה ולחברים שפשוט להכין

|מאסטר שף| פורסם12:37
פאי פקאן (תמונת AVI: mako)
Rating:4.653reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • כוס ושלושת רבעי קמח
  • 125 גרם חמאה
  • 2 כפיות סוכר
  • כפית אבקת אפייה
  • 1 חלמון
  • קורט מלח
  • 4-5 כפות מים

למלית:

  • כוס פקאנים שבורים
  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 1 כוס סוכר

לקצפת:

  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • קורט סוכר

אופן ההכנה:

1מעבדים במיקסר את כל חומרי הבצק חוץ מהמים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את המים ומעבדים עוד טיפה, רק עד לקבלת בצק.

2מסדרים את הבצק בתבנית פאי.

3למלית: מחממים בסיר את הפקאנים, השמנת והסוכר עד שהשמנת מגיעה לרתיחה. שופכים לתבנית הפאי.

4מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-20-30 דקות.

5מקציפים שמנת מתוקה וסוכר עד לקבלת קצפת, ומזלפים ליד הפאי.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il