
המצרכים :לבצק:
למלית:
לקצפת:
אופן ההכנה:1מעבדים במיקסר את כל חומרי הבצק חוץ מהמים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את המים ומעבדים עוד טיפה, רק עד לקבלת בצק. 2מסדרים את הבצק בתבנית פאי. 3למלית: מחממים בסיר את הפקאנים, השמנת והסוכר עד שהשמנת מגיעה לרתיחה. שופכים לתבנית הפאי. 4מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-20-30 דקות. 5מקציפים שמנת מתוקה וסוכר עד לקבלת קצפת, ומזלפים ליד הפאי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |