
המצרכים :
לעיטור
אופן ההכנה:1מרפדים תבנית מרובעת או מלבנית בנייר אלומיניום ומשמנים אותו. 2מטגנים את תפוחי האדמה ואת הקישואים 5 דקות במעט מאוד חמאה. 3מחממים את יתר החמאה ומאדים בה את הפלפלים, הזיתים, הבצל המטוגן והפטריות המשומרות במשך 15 דקות. 4מערבבים את הביצים, השמנת, הקמח, הגבינה המגוררת, המלח והפלפל. 5מפזרים את הירקות בשכבה אחידה על נייר האלומניום ויוצקים עליהם את תערובת הביצים והגבינה. אופים 40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני גבוה) 6. מוציאים מהתבנית עם נייר האלומניום ומצננים. 7משחררים בסכין מניר האלומניום, חותכים לריבועים ומניחים על המגש. מעטרים כל ריבוע בחומרי העיטור ומהדקים (אם צריך) בקיסם פשוט או מעוטר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |