אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קציצות קבב בקר

מתכון של רשת מסעדות אווזי

|rest| פורסם20:09
קבב רומני, ישראל אהרוני, גברי בנאי (תמונת AVI: דרך האוכל2, דרך האוכל 1)
תמונת AVI: דרך האוכל2, דרך האוכל 1
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • ½ קילו בשר שפונדרה טרי

  • ½ קילו בשר צוואר בקר טרי
  • יש להשתמש בבשר בקר טרי בלבד (לא מיושן)!
  • 150 גרם בצל קצוץ
  • ¼ צרור כוסברה
  • ¼ צרור פטרוזיליה
  • 2 כפיות שטוחות של מלח
  • 1 כפית שטוחה של פלפל שחור
  • 1 כפית בהרט
  • 50 גרם צנוברים (אפשר קלויים)

אופן ההכנה:

1את הבשר טוחנים עם הכוסברה והפטרוזליה. 2. בקערה עמוקה מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ, צנוברים ושאר התבלינים. 3. יוצרים קציצות במשקל של כ- 50 גרם האחת. 4. צולים על אש נמוכה. בשר בקר טעים ועסיסי יותר כאשר תוכו נשאר בצבע ורוד בתום הצלייה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il