אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

שערות קדאיף במילוי פטריות ופרגיות, בליווי רוטב פלפלים קלויים

מנה ראשונה אישית מהממת, עם שערות קדאיף בבסיס, עליהן פטריות שמפיניון ונתחי פרגיות מוקפצות ובצד רוטב פלפל קלוי עם שום

|מאסטר שף| פורסם16:22
המנה הראשונה של ג'קי אזולאי
Rating:3.867reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • בצל קצוץ
  • 8-10 פטריות שמפיניון טריות וחתוכות
  • 4 נתחי פרגית
  • צרור כוסברה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שערות קדאיף
  • שמן לטיגון עמוק
  • נבטי חמנייה

לרוטב הפלפלים:

  • 5 פלפלים אדומים מתוקים
  • 3 שיני שום

אופן ההכנה:

1מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ. מוסיפים את הפטריות ואת נתחי הפרגית. מקפיצים קלות כ-10 דקות. מוסיפים כוסברה, מלח ופלפל ומניחים בצד.

2לרוטב הפלפלים: קולים את הפלפלים על אש פתוחה או בתנור בחום גבוה. מקלפים וטוחנים היטב בבלנדר עם השום. מסננים.

3מניחים ניילון נצמד על משטח העבודה. מניחים עליו ערימה של שערות קדאיף (בערך בגודל של כדור קטן). מעל מניחים את תערובת הפרגיות – בערך כף-כף וחצי, עוטפים את הכל עם הניילון בצורת כדור ומהדקים. פותחים בעדינות.

4מחממים סיר עם שמן עמוק ומניחים בתוכו רינג מברזל ,שמים את כדור הקדאיף בתוך הרינג ומטגנים להשחמה.

5מורחים על צלחת הגשה רוטב פלפלים, מניחים מעל 3-4 כדורי קדאיף ומקשטים בנבטי חמנייה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il