
המצרכים :לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מאדים את קוביות הבטטה (הכי נוח בשושנת אידוי) עד ריכוך בסיסי (לא יותר מדי, אחרת הבטטה נהיית פירה). מצננים. 2מוסיפים את הבצל ומערבבים בעזרת הידיים בעדינות, שהבטטה לא תתפרק. 3מערבבים את מרכיבי הרוטב, שופכים על הבטטות והבצל ומערבבים בעדינות. 4מפזרים בוטנים, צ'ילי וכוסברה, ושוב מערבבים בעדינות. * עובד יופי לצד אורז או עוף מתקתק, וגם עם סלט כרוב סיני או כל מנה מתקתקה אחרת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |