
המצרכים (3 מנות):
לפירה
אופן ההכנה:1מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את בצלי השאלוט עם התפוח ושיני השום. כאשר השאלוט מזהיבים מוסיפים את היין והחומץ ומבשלים כ10 דקות על אש בינונית. 2לאחר מכן טועמים ומוסיפים פלפל גרוס וסוכר. מתקנים תיבול לפי הטעם. 3בינתיים צורבים את החזה על מחבת פסים כ-3 דק׳ מכל צד. ממליחים, מפלפלים ושמים בתנור בחום של 130 מעלות למשך כ-45 דקות (עד שהשומן נמס והחזה מוכן). מוציאים, פורסים ומכסים ברוטב. 4מכינים את הפירה: מבשלים את תפוחי אדמה גדולים יחד עם שורש הסלרי הקלוף. 5כאשר הכול מוכן מסננים את המים ומחזירים את הסיר לאש למספר דקות. 6מוסיפים פנימה את החמאה והחלב חם ומתחילים למעוך. לאחר מכן מתבלים במלח ובשום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |