
עוגת גבינה שחור לבןעוגה בשני צבעים עם בסיס עוגיות חמאה פריך, טעימה מאוד ומרשימה![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :לבסיס:
לעוגה:
אופן ההכנה:1מכינים את הבסיס: מפוררים את העוגיות במעבד מזון, ומערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת. משטחים את תערובת העוגיות על בסיס התבנית בצורה אחידה, ומצננים במקרר למשך 30 דקות. 2מכינים את העוגה: ממיסים את השוקולד עם החלב בסיר כפול (בן מארי). 3מערבבים בקערה את הגבינה הלבנה ביחד עם המסקרפונה, הסוכר, הביצים, גרדת הלימון והאיסטנט פודינג, עד לקבלת תערובת אחידה. 4מעבירים קצת פחות מחצי מהתערובת לקערה נפרדת, מוסיפים אליה את השוקולד המומס ומערבבים. 5מעבירים את 2 התערובות ל-2 שקי זילוף נפרדים. 6מזלפים את התערובות לתוך התבנית: מזלפים מהתערובת הבהירה עיגול גדול סביב שולי התבנית, לאחר מכן עיגול צמוד אליו (וקטן יותר) מהתערובת הכהה, וכך הלאה עד שהתבנית מלאה ונראית כמו לוח קליעה למטרה. 7אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ,למשך 45 עד 50 דקות. שומרים במקרר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |