מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

תבשיל בקר בסיידר תפוחים

מנה שתשאיר את כולם בפה פעור ומתחננים לעוד, עם בשר רך בשילוב טעמים נדיר

|mako אוכל| פורסם18:21
בקר בסיידר עם תבשיל דלעת ואורז (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 קילו בשר שריר או כתף מס' 5, חתוך לקוביות של 4X4 ס"מ
  • 3 בצלים, פרוסים
  • 5 שיני שום, חתוכות גס
  • 2-3 תפוחים, קלופים, מנוקים מליבה וחתוכים לקוביות
  • כפית פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל
  • צרור תימין
  • 750 מ"ל מאיידור - סיידר תפוחים מבעבע אלכוהולי
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מטגנים במחבת את קוביות הבשר כדקה מכל צד (לסגירה והזהבה).

2בסיר רחב מטגנים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את הבשר ושיני השום, מערבבים ומוסיפים את התפוחים.

3מתבלים ומוסיפים את הסיידר. מביאים לרתיחה ומניחים לבישול על אש קטנה ל-3 שעות לפחות.

4מדי פעם בודקים אם נשארו נוזלים בסיר. אם חסר - אפשר להוסיף חצי כוס מים.

5מגישים על אורז לבן, לצד ירקות שורש.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il