
תבשיל בקר בסיידר תפוחיםמנה שתשאיר את כולם בפה פעור ומתחננים לעוד, עם בשר רך בשילוב טעמים נדיר![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים במחבת את קוביות הבשר כדקה מכל צד (לסגירה והזהבה). 2בסיר רחב מטגנים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את הבשר ושיני השום, מערבבים ומוסיפים את התפוחים. 3מתבלים ומוסיפים את הסיידר. מביאים לרתיחה ומניחים לבישול על אש קטנה ל-3 שעות לפחות. 4מדי פעם בודקים אם נשארו נוזלים בסיר. אם חסר - אפשר להוסיף חצי כוס מים. 5מגישים על אורז לבן, לצד ירקות שורש. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |