אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

תבשיל בקר בסיידר תפוחים

מנה שתשאיר את כולם בפה פעור ומתחננים לעוד, עם בשר רך בשילוב טעמים נדיר

|mako אוכל| פורסם18:21
בקר בסיידר עם תבשיל דלעת ואורז (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.826reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 קילו בשר שריר או כתף מס' 5, חתוך לקוביות של 4X4 ס"מ
  • 3 בצלים, פרוסים
  • 5 שיני שום, חתוכות גס
  • 2-3 תפוחים, קלופים, מנוקים מליבה וחתוכים לקוביות
  • כפית פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל
  • צרור תימין
  • 750 מ"ל מאיידור - סיידר תפוחים מבעבע אלכוהולי
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מטגנים במחבת את קוביות הבשר כדקה מכל צד (לסגירה והזהבה).

2בסיר רחב מטגנים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את הבשר ושיני השום, מערבבים ומוסיפים את התפוחים.

3מתבלים ומוסיפים את הסיידר. מביאים לרתיחה ומניחים לבישול על אש קטנה ל-3 שעות לפחות.

4מדי פעם בודקים אם נשארו נוזלים בסיר. אם חסר - אפשר להוסיף חצי כוס מים.

5מגישים על אורז לבן, לצד ירקות שורש.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il