1בוחשים את הביצים, המיונז והקמח בקערה גדולה, עד לקבלת מרקם אחיד.
2סוחטים את הקישואים והברוקולי היטב מהנוזלים ומוסיפים לקערת הביצים, מוסיפים את כף מחית התפוז, העירית והבצל היבש ומערבבים לפיזור שווה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
3יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני של 175 מעלות למשך 50 דקות, עד שפני הפשטידה משחימים מעט. מוציאים ומשהים רבע שעה לפחות לפני שמנתקים מהתבנית.
4לניתוק והגשה - הופכים את הפשטידה על משטח ישר (או מכסה סיר נטול דפנות) והופכים שוב על צלחת הגשה. מגישים חם או קר.
לעוד מתכונים מקוריים וטעימים המיועדים לאוכלוסיות מיוחדות (צליאק, סוכרת, כולסטרול, דיאטה וכו') היכנסו לבלוגקולינריא
>> הנה עודפשטידת ברוקולימעולה