
מרק שוקולד עם מקלות בצק פריכיםהקינוח המנחם האולטימטיבי - מקלות פריכים ומתוקים, טבולים במרק שוקולד חם וסמיך![]() צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים |
המצרכים :למרק השוקולד:
למקלות המתוקים:
כלים:
אופן ההכנה:1מכינים את מרק השוקולד: ממיסים במיקרוגל את השוקולד ביחד עם השמנת המתוקה בפולסים של 20 שניות עד המסה מוחלטת ואחידה. מוציאים מהמיקרוגל ומוסיפים את הליקר. מניחים בצד. 2מכינים את המקלות המתוקים: מחממים תנור ל-200 מעלות. 3מפזרים כוס אחת מהסוכר על משטח העבודה. פותחים את הבצק המגולגל ומשטחים אותו מעל הסוכר, ומפזרים בצורה אחידה מעל הבצק את כוס הסוכר השנייה. 4מרדדים מעט עם מערוך כדי להחדיר את הסוכר לתוך הבצק. 5מטפטפים מעל הבצק את החמאה המומסת, ומפזרים מעל קינמון. 6חותכים את הבצק בעזרת הגלגלת לרצועות באורך 15 ס"מ וברוחב 2 ס"מ, ומעבירים לתבנית האפייה. אפשר להשאיר אותן כמו שהן, או לגלגלן מעט לצורת בורג. 7אופים במשך 10-13 דקות, ונזהרים לא לשרוף את הסוכר. 8מגישים את מרק השוקולד בצלוחיות אישיות, יחד עם מספר מקלות מתוקים. * את המקלות הנותרים שומרים בקופסה אטומה, ואת המרק במקרר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |