אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

בורי ברוטב פלפלים אדומים

מנה ביתית, טעימה וחריפה במידה הנכונה. כל כך הרבה אווירה בממש מעט זמן

|מאסטר שף| פורסם21:00
דג ברוטב עגבניות
Rating:519reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (7 מנות):

  • חבילת פטרוזיליה, קצוצה
  • חבילת כוסברה, קצוצה
  • 7 שיני שום שלמות
  • 4 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים
  • מלח, פלפל
  • פלפל חריף
  • פפריקה אדומה, חריפה ומתוקה
  • 3 עגבניות בשלות ומקולפות
  • 2 כוסות שמן
  • 1 פלפל אדום, קלוי
  • 3 דגי בורי חתוכים לשלושה חלקים

אופן ההכנה:

1במחבת עמוקה, מניחים את עשבי התיבול, השום ורצועות הפלפלים.

2מערבבים בקערה חצי כוס שמן, חצי כוס מים ואת התבלינים.

3שופכים על התערובת שבמחבת ומבשלים כרבע שעה על להבה בינונית.

4בסיר נפרד, מניחים את העגבניות המקולפות השלמות ומבשלים על להבה בינונית ללא מכסה עד שהמים של העגבניה מתאדים. לאחר שהתאדו, שופכים מעל 2 כפות שמן, מבשלים כ- 3 דקות ומעבירים לסיר עם תערובת עשבי התיבול והפלפלים.

5טוחנים את הפלפל הקלוי ומוסיפים לסיר.

6מערבבים הכל ומניחים מעל את חתיכות הדגים.

7מבשלים כרבע שעה ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il