
שוקי עוף בפתיתיםתבשיל בסיר אחד של עומר מילר למנת עוף מתקתקה בניחוח מרוקאי, עם פתיתים, אפונה וירקות![]() צילום: רונן מנגן |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית בסיר רחב ומשחימים את שוקי העוף. מתבלים במלח ופלפל שחור ומוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת. 2מוסיפים לסיר בצלים, גזר, סלרי ושום ומטגנים 10 דקות עד שהבצלים שחומים. 3מוסיפים פתיתים, ראס אל-חנות ועלי דפנה ומטגנים 3 דקות. 4מחזירים לסיר את שוקי העוף, מערבבים בעדינות ויוצקים מים (או ציר עוף) לסיר עד כדי כיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים מכוסה 45 דקות. 5מוסיפים אפונה, מערבבים ומבשלים 10 דקות נוספות. 6מפזרים פטרוזיליה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |