אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סלמון בתנור

סמכו עלינו, אתם רוצים אותו על השולחן שלכם: נתח פילה סלמון שלם מצופה במשחה ארומטית של דיז'ון, שום, דבש ותימין, שהופכת בתנור לקראסט טעים שמגן על הדג ומותיר אותו טעים ועסיסי

|mako אוכל| פורסם10:37
סלמון צלוי בתנור (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
Rating:4.2445reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • כ-1 ק"ג פילה סלמון (נתח שלם)
  • 2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים
  • 1 כף דבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • עלים מ-3 גבעולי תימין
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2מערבבים חרדל עם דבש, שום ותימין למשחה.

3ממליחים ומפלפלים את נתח הדג ומורחים עליו את תערובת החרדל. מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.

4צולים בתנור החם 35-25 דקות, או עד שעשוי לטעמכם. מגישים ופורסים במקום.

* לארוחה שלמה - אפשר להוסיף לתבנית תפוחי אדמה קטנים שעברו חצי בישול.

***

מותגSFN,Sea Food From Norway, מייצא את הסלמון האיכותי ביותר, שטעמו עדין ומרקמו ייחודי. סלמון נחשב לחומר גלם מופלא ויכול להשתלב במגוון מתכונים בערבי שישי או במועדים חגיגיים, זמנים שבהם אתם יושבים סביב השולחן עם האנשים שאתם הכי אוהבים. הסלמון של SFN גדל בטבע פראי בנורווגיה, במים נקיים וקרים, שם קיימים התנאים המושלמים להתפתחותו. לכן, בפעם הבאה שתחשקו במנת סלמון פרימיום – חשוב שתשימו לב לסימון של ארץ המקור נורווגיה, וזכרו שתמיד עדיף לקנות אותו טרי.

סלמון צלוי בתנור - לפנילפני הצלייה|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

לבלוג המתכונים של אורלי ונמרוד -סיר פלא

תגיות:סלמון
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il