
סלמון בתנורסמכו עלינו, אתם רוצים אותו על השולחן שלכם: נתח פילה סלמון שלם מצופה במשחה ארומטית של דיז'ון, שום, דבש ותימין, שהופכת בתנור לקראסט טעים שמגן על הדג ומותיר אותו טעים ועסיסי![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2מערבבים חרדל עם דבש, שום ותימין למשחה. 3ממליחים ומפלפלים את נתח הדג ומורחים עליו את תערובת החרדל. מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה. 4צולים בתנור החם 35-25 דקות, או עד שעשוי לטעמכם. מגישים ופורסים במקום. * לארוחה שלמה - אפשר להוסיף לתבנית תפוחי אדמה קטנים שעברו חצי בישול. *** מותגSFN,Sea Food From Norway, מייצא את הסלמון האיכותי ביותר, שטעמו עדין ומרקמו ייחודי. סלמון נחשב לחומר גלם מופלא ויכול להשתלב במגוון מתכונים בערבי שישי או במועדים חגיגיים, זמנים שבהם אתם יושבים סביב השולחן עם האנשים שאתם הכי אוהבים. הסלמון של SFN גדל בטבע פראי בנורווגיה, במים נקיים וקרים, שם קיימים התנאים המושלמים להתפתחותו. לכן, בפעם הבאה שתחשקו במנת סלמון פרימיום – חשוב שתשימו לב לסימון של ארץ המקור נורווגיה, וזכרו שתמיד עדיף לקנות אותו טרי. לפני הצלייה|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכללבלוג המתכונים של אורלי ונמרוד -סיר פלא תגיות:סלמון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |