אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עוגת תפוחים ושוקולד

לא דוגמנית, אבל טעימה אש ומתאימה פיקס לחג

|טעימא| פורסם18:30
עוגת תפוחים ושוקולד (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • כוס שמן
  • כוס ושליש סוכר
  • כוס ושני שליש קמח
  • חצי כפית קינמון
  • כפית אבקת אפייה
  • כף סודה לשתייה
  • 2 ביצים גדולות
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס (ועוד כף קמח נוספת)
  • 4 תפוחים חמוצים קלופים ומגוררים גס
  • חמאה/ שמן לשימון התבניות

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבלים במיקסר שמן וסוכר. מוסיפים קמח, קינמון, אבקת אפייה וסודה לשתייה וממשיכים לעבד. מוסיפים את הביצים ומערבלים במהירות איטית כ-4 דקות.

3מערבבים את השוקולד צ'יפס עם כף קמח עד שהם מצופים לגמרי.

4מוסיפים למיקסר יחד עם התפוחים ומערבלים עד שהכל נבלע ומתקבלת תערובת אחידה.

5מעבירים לתבניות ומכניסים לתנור לכ-45 דקות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il