
המצרכים (7 מנות):לבשר
לתפוחי האדמה
אופן ההכנה:לבשר: 1קוצצים יחדיו את השום, המלח האטלנטי ועלי המרווה עד ליצירת מחית עדינה וריחנית תוך כדי הוספת השמן זית. 2מוסיפים לתערובת את הדבש והחרדל. 3מורחים את נתח הבשר בתערובת ומשרים את הבשר למשך שעתיים אפילו לילה. 4מחממים מחבת כבדה ללא שמן על להבה נמוכה כ 7 דקות, יוצקים מעט שמן זית ו"אוטמים" את הבשר כ 2-3 דקות מכל צד. לאחר מכן מניחים בתנור, בחום של 200 מעלות, על גבי רשת על מנת שנוזלי הבשר ייספגו בתנית תפוחי האדמה שייאפו תחתיו). לתפוחי האדמה: 1מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים. מרגע הרתיחה, ממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות. מסננים ומצננים קלות. 2חוצים את תפוחי האדמה (או משאירים שלמים, לבחירתכם). מערבבים יחד עם שאר מרכיבי התיבול של תפוחי האדמה (משאירים את שיני השום שלמות). מעבירים לתבנית אפיה ומעליה מניחים רשת לאפיית הבשר. 3אופים הכל במשך 20-25 דקות על 200 מעלות. לאחר מכן מנמיכים ל-150 מעלות וממשיכים לצלות עוד כרבע שעה. מוציאים מהתנור ומחכים כ-7 דקות לפני שפורסים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |